Binnenreiniging van de auto's van onze klanten kan binnenkort ook bij Autowasstraat WittePaal.
Binnenreiniging van de auto's van onze klanten kan binnenkort ook bij Autowasstraat WittePaal. (Foto: vincentdevriesfoto.nl)

Autowasstraat WittePaal viert eenjarig bestaan

SCHAGEN - "Ondanks corona kunnen we terugkijken op een mooi eerste jaar.'' Lennaert Schuijt, eigenaar van Autowasstraat WittePaal ziet zijn klantenbestand dagelijks groeien en ziet nieuwe mogelijkheden om klanten nog beter te bedienen.

"Naast de services die wij nu al bieden komen er vanaf half juli speciale binnen-reinigings programma's aan. We bieden drie binnen-reinigingsprogramma's aan die in combinatie met 'het beste' wasprogramma op afspraak voor onze klanten worden verzorgd. Dit zijn programma's waarbij de auto volledig van binnen reinigen (ramen van binnen schoonmaken, matten reinigen, volledig uitzuigen, dashboard en deuren reinigen en de dorpels aan de binnenkant schoonmaken) tot alleen even grondig de ramen aan de binnenkant reinigen. Er komt ook een pakket waarbij we de bekleding van de auto reinigen met speciale apparatuur zodat de bekleding weer als nieuw is. Dit kost alleen wel een dag.

Autowasstraat Witte Paal opende op 19 juni 2020 in Schagen haar deuren. Om nog meer klanten te verwelkomen is Lennaert gestart met lokale acties met ondernemers uit de buurt. "We hebben een actie met de Gamma, Vomar en Albert Heijn Callantsoog. Het is fijn om elkaar steunen en om lokaliteit te promoten. ''

Naast deze acties heeft de autowasstraat ook nog een vaderdagactie. "Koop een waspas voor Vaderdag en zet er een bedrag op van 10,- 15,- of 25,- euro. Deze zijn te koop bij de kassa. "We dragen graag maatschappelijk bij. We zijn er voor iedereen, die een mooi gewassen auto wil!''

Als de auto schoon is van buiten, moet het ook van binnen!