V.l.n.r. Vince Kerckhaert, Gina van der Beek, Monique Kreuk, Annalies Strobos.
V.l.n.r. Vince Kerckhaert, Gina van der Beek, Monique Kreuk, Annalies Strobos. (Foto: aangeleverd)

Alternatief Feest op de Haven Middenmeer

MIDDENMEER - Ook deze zomer kan het Feest op de Haven in de openbare ruimte geen doorgang vinden. Voor het tweede jaar op rij zorgt corona voor dit vervelende ongemak.

Het bestuur van Feest op de Haven laat het er echter niet bij zitten. Er is een mooi alternatief bedacht voor zowel de jeugd als de volwassenen.

Zaterdag 3 juli wordt een pubquiz gehouden. Een leuke digitale quiz over Middenmeer en het Feest op de Haven. Verder wordt de algemene kennis getest en zijn er vragen uit de wereld van de muziek. Kortom, deelnemers moeten van veel markten thuis zijn en daarom is opgave als team de beste optie. Meer weten meer. Bedenk een originele teamnaam, die iets met ‘Feest op de Haven’ te maken heeft en schrijf je in via de website www.feestopdehaven.nl

Goodiebag

Jeugdteams gaan tot 16 jaar. Volwassenen vanaf 17 jaar. Natuurlijk kan ook individueel worden mee gedaan. Dus; gelieve het team aan te melden met de namen, die er deel vanuit maken. Voeg daarbij het e-mailadres door waar de link naar gestuurd wordt. Wie het team aanmeldt voor 26 juni a.s. ontvangt een goodiebag. Deze kan op zaterdag 3 juli ‘s middags tussen 15.00 en 17.00 uur uur worden afgehaald bij Siesoo Hairstudio. Tevens wordt 3 juli de link doorgestuurd. s Avonds tussen 19.00 en 20.00 uur is de jeugdronde en van 20.30 en 21.30 uur die van de volwassenen.

Mooie prijzen

Er zijn mooie prijzen te winnen en natuurlijk staat gezelligheid ook voorop.

Het bestuur van Feest op de Haven, bestaande uit Annalies Strobos, Gina van der Beek,, Petra de Haan, Vince Kerckhaert, Monique Kreuk en Daan Brouwers, is volop bezig om originele vragen te bedenken en prijzen in te kopen.

Dus mis dit Middenmeerse evenement niet en doe samen of alleen mee!