Caroline Kroon, Caroline Boersen, Marja Huijberts en Peter Boersen doen mee aan A Local Step.
Caroline Kroon, Caroline Boersen, Marja Huijberts en Peter Boersen doen mee aan A Local Step. (Foto: aangeleverd )

24 uur lopen voor ALS

SCHAGEN - In 2021 organiseert Stichting A Local Swim Schagen geen flinke zwemtocht in de haven maar een heel andere challenge. Een 100% coronaproof evenement, met hetzelfde doel; zoveel mogelijk aandacht en geld bijeenbrengen voor onderzoek naar ALS Eén van de teams die hier aan meedoen is het team van 24 uur lopen voor ALS.

Op 5 en 6 juni gaan Caroline Kroon, Caroline Boersen, Marja Huijberts en Peter Boersen deze estafetteloop door het centrum van Schagen doen. Ze lopen 2 om 2 van zaterdagmiddag tot en met zondagmiddag.

Vijf jaar terug hebben Peter en Caroline Boersen en Marja Huijberts de 24 uur samenloop voor hoop gedaan, dus ervaring in het duurwandelen is het team niet vreemd. Ze hebben er enorm veel zin in. Zelfs in de lange nachtelijke uren. Er hebben zelfs een paar vrienden van Caroline B aangeboden om ‘s nachts tegen betaling een paar uur mee te lopen.

En voor de nodige massages staatfysiotherapeute Anouk Boersen klaar om te helpen. Via hun sociale netwerken heeft dit team al een aardig bedrag bijeen gehaald maar er kan altijd nog meer bij voor het belangrijke onderzoek naar ALS. Sponsoren kan dat via:*schagen.alocalstep.nl*NL81RABO0357328167 P J Boersen ovv ALS*.