Afbeelding
(Foto: )

Voor kat Floris was heel veel belangstelling, hij komt op een fijn warm plekje terecht.

Deze week aandacht voor twee hanen in de opvang die ieder apart een date hebben gehad met een of twee hennen. Johannes was de gelukkige om zijn nieuwe geliefde Asa aan de haak te kunnen slaan. Johannes en Asa wachten nu vol liefde voor elkaar tot er een nieuw fijn plekje voor ze is.

Leuke setjes zoeken een warm thuis

Omdat hanen niet vaak genoeg hebben aan een enkele dame, zou het prima zijn als beide te samen bij een of meerdere hennen worden geplaatst. Ook haan Moos was een bofferd. Hij heeft nu maar liefst twee dames, Femke en Famke aan zijn zijde. Hij zorgt erg goed voor ze en zij laten op hun beurt dit zien door weer enthousiast eitjes te gaan leggen.


Ook Moos zal niet meer gescheiden worden van zijn twee dames. Wel kan hij evt. bij meerdere hennen worden herplaatst. Als het bij deze twee dames blijft is dat ook prima natuurlijk. Wie o wie heeft er nog een plekje voor deze setjes?


Heb je belangstelling voor een asieldier van de website, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1).


Kijk voor meer informatie op: www.dierenasiel-schagen.nl

Afbeelding