Wie doet er mee aan de Beach Cleanup Yoga.
Wie doet er mee aan de Beach Cleanup Yoga. (Foto: pr )

Beach Cleanup Yoga met Imana en Marleen

DEN HELDER - Hun passie voor Den Helder en de prachtige stranden bracht Imana Petterson en Marleen Kemper samen om de Beach Cleanup Yoga te organiseren.

Zaterdag 5 juni vindt de eerste editie plaats. Deze start om 13.30 uur op het strand iets ten zuiden van Strandslag Duinoord en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Deze middag krijg je meer informatie over de plastic soep en praktische ideeën en handreikingen over hoe jij zelf in je dagelijks leven de plastic consumptie kunt verminderen. "Ook gaan we samen het strand opruimen. Ten slotte verbinden we het fysiek opruimen op het strand met het opruimen in je hoofd en wat yoga hierin ook voor je kan doen,'' aldus de enthousiaste dames.

Corona

Uiteraard worden de coronamaatregelen en de ontwikkelingen hierin toegepast. In verband met de maximale groepsgrootte van 30 personen is aanmelden een must! Dit kan via marleen@oceanoffice.nl of info@imana-chi.nl.

Bewustwording

Yoga betekent onder andere verbinding en eenheid. We verbinden met ons hart, de bron van alle liefde, en ook met de kosmische bron, van waaruit de wereld om ons heen voortdurend gecreëerd wordt. Door goed voor jezelf te zorgen, ga je als vanzelf ook beter voor je omgeving zorgen.


"Wat zou het fijn zijn om elkaar vanuit deze liefdevolle verbinding te stimuleren vaker de stranden op te ruimen en uiteindelijk mensen bewustwording te creëren voor de strijd tegen de plastic soep. Ieder stukje plastic wat niet in zee belandt, is er een!"

Met dit initiatief willen Imana en Marleen wat van hun enthousiasme overbrengen en mensen te inspireren en te motiveren.

Afbeelding