Klaver Auto levert de JAC iEV7 vanaf € 29.900, inclusief BTW/BPM.
Klaver Auto levert de JAC iEV7 vanaf € 29.900, inclusief BTW/BPM. (Foto: Rodi Media)

JAC iEV7s: de compacte, 100% elektrische middenklasser

ALKMAAR - De redactie van Rodi Auto kreeg de mogelijkheid om bij Klaver Auto een proefrit in de JAC iEV7s te maken. Deze 100% elektrische SUV van het Chinese bedrijf JAC Motors is niet alleen modern, maar ook de goedkoopste volledig elektrische auto op de Nederlandse markt. Klaver Auto heeft het exclusieve recht op de verkoop van de JAC iEV7s in de kop van Noord-Holland.

Wat als eerste opvalt, is de uitstraling van de JAC iEV7s. De wagen is groot, sportief, compact én heeft een hoge instap. Dat is even wennen, vooral als je meestal in een 'ouderwetse' benzineauto rondrijdt. De SUV heeft ruimte voor 5 personen, wat het een ideale wagen maakt om mee te touren met het gezin.

De grote vraag is: hoe rijd de 100% elektrische JAC iEV7s tijdens een citytrip in en rondom Alkmaar? Het antwoord: als een speer. De wagen accelereert in 12 seconden van 0 naar 100 km/u. De topsnelheid bedraagt 132 km/u. Het accupakket is goed voor een NEDC-rijbereik tot 300 kilometer. In de praktijk moet je dus uitgaan van een rijbereik rond de 240 kilometer. De auto rijdt soepel en snel; het stuur beweegt prettig mee en de remwerking is prima gekalibreerd.

Klaver Auto levert de JAC iEV7 vanaf € 29.900, inclusief BTW/BPM. Voor deze prijs krijg je de wagen in 2 weken compleet aangeleverd; alle accessoires zijn erbij inbegrepen. Klaver Auto biedt ook de mogelijkheid voor Private Lease vanaf € 425 (60 maanden, 10.000 km).

Heb je interesse in het kopen of (zakelijk) leasen van de JAC iEV7s? Neem dan vrijblijvend contact op Klaver Auto via www.klaverautogroep.nl, of bel naar 072-520 88 98.

De wagen is groot, sportief, compact én heeft een hoge instap.