Apotheker Dilek Yazir voor de tijdelijke locatie van de apotheek, in het oude pand van EP Jack Stet in Zuid-Scharwoude.
Apotheker Dilek Yazir voor de tijdelijke locatie van de apotheek, in het oude pand van EP Jack Stet in Zuid-Scharwoude. (Foto: Bianca Huibers)

Apotheek Langedijk tijdelijk in voormalig pand van EP Jack Stet

ZUID-SCHARWOUDE – In het voormalige pand van Electronic Partner Jack Stet, aan de Dorpsstraat 435 in Zuid-Scharwoude, is tijdelijk Acdapha Apotheek Langedijk gehuisvest. ‘’Sinds 10 mei 2021 hebben we het pand aan de Voorburggracht verlaten en zijn we neergestreken in onze tijdelijke locatie”, zegt apotheker Dilek Yazir.

Nieuw Gezondheids centrum aan de Voorburggracht

“Na vele jaren van voorbereiding is er in mei jl. gestart met de realisatie van het nieuwe Gezondheidscentrum aan de Voorburggracht. Het pand zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022 opgeleverd worden. Op de benedenverdieping komt Manuele fysiotherapiepraktijk ParaMed en Acdapha Apotheek Langedijk. Op de eerste verdieping vestigen zich huisartsenpraktijken De Bongerd en De Bruin. Met deze realisatie kunnen inwoners van Broek op Langedijk straks genieten van geïntegreerde eerstelijnszorg”, aldus Arend Bouma directeur Acdapha Groep.

Het nieuwe Gezondheidscentrum aan de Voorburggracht krijgt een moderne uitstraling. Dilek: "Net als bij onze locatie Acdapha Apotheek Broekerveiling en nu Apotheek Service Center Leilinde krijgt het nieuwe gebouw een 24/7 Afhaalkluis, waardoor men ook in de avonduren medicijnen kan ophalen. Voor mensen die moeilijk ter been zijn hebben we onze eigen bezorgdienst.” Tot die tijd zal apotheek Langedijk de dienstverlening voortzetten vanuit de tijdelijke locatie, geopend van maandag tot en met vrijdag, tussen 08.00 tot 17.30 uur.