Laat maar zien wat je kan onder het oog van een kritisch publiek!
Laat maar zien wat je kan onder het oog van een kritisch publiek! (Foto: Theo Annes)

Langedijker kids gaan los op Summer Games

Algemeen

LANGEDIJK - Maandag startten de Summer Games Langedijk, georganiseerd door Actief Sport & Events. Een week met activiteiten voor zowel de basisschooljeugd als middelbare scholieren.

Maandag werden Iggy en Brendon de grote winnaars van het Panna Knock Out King Toernooi bij DTS Oudkarspel. De zon scheen uitbundig en ook de temperatuur deed goed zijn best op deze eerste dag van de Summer Games! Er zijn veel panna’s gegeven, maar bovenal stond respect centraal. Uiteindelijk won Iggy het kampioenschap t/m 11 jaar, en schreef Brendon het kampioenschap 12+ op zijn naam. 


Rick Dekker (l) en Lyron Houtman (r) van Actief Sport & Events feliciteren de pannakoningen Iggy Engeringh en Brendon Harangozo. - Foto: aangeleverd

Dinsdag werd de Soccer Clinic gehouden bij LSVV, onder leiding van Soufiane Touzani en oud-eredivisie speler Simon Tahamata. Zeker 160 kinderen tussen de 7 en 17 jaar oud kwamen op deze activiteit af en hadden de dag van hun leven. 


Maar liefst 160 jonge voetballiefhebbers m/v hadden de dag van hun leven! - Foto: Theo Annes

De kinderen hebben vier voetbalclinics afgewerkt met hoofdtrainers Soufiane Touzani, Simon Tahamata, Marius Privee en Dennis van Hovocubo. Samen met assistent trainers van Actief Sport & Events en LSVV zijn de clinics uitgevoerd. De clinics duurden steeds een half uur, vier clinics van 10.00 tot 12.00 uur. Naast alle skills die werden aangeleerd en de technische hoogstandjes die de trainers lieten zien, was een ander hoogtepunt was toch wel dat elke deelnemer zelf met Touzani op de foto mocht gaan. Iedereen heeft zichtbaar genoten en ook de organisatie was zeer tevreden! 


Onder leiding van oud international Simon Tahamata werden de voetbalclinics afgewerkt -  Foto: Theo Annes

Kickboks work-out

Donderdag 15 juli is er nog één activiteit, namelijk de Kickboks work-out van SportsInc. Ben jij de nieuwe Rico Verhoeven of Badr Hari? Of vind jij de sport ook zo stoer dat je het een keer wil ervaren? Dan is de Kickboks work-out van SportsInc echt een aanrader. Deze activiteit is voor zowel de basisschool jeugd als middelbare scholieren. Locatie is SportsInc, Oester 20A in Noord-Scharwoude. Meld je snel aan op www.actiefsportenevents-langedijk.nl/events/summer-games-langedijk.

Afbeelding