De juffen en meesters van De Boomladder stelden zelf een vrolijk pannenkoeken-feestpakket samen.
De juffen en meesters van De Boomladder stelden zelf een vrolijk pannenkoeken-feestpakket samen. (Foto: Aangeleverd)

Pannenkoekenpakket voor leerlingen

HEERHUGOWAARD - Eindelijk is het eindelijk zover: de afsluiting van de thuiswerkperiode voor de 400 kinderen van Kindcentrum De Boomladder in Heerhugowaard. “Maandag gaan we eindelijk weer starten met live onderwijs”, vertelt adjunct-directeur Nick Zwemmer. “We hebben er zin in, want we hebben de kinderen enorm gemist!”

Om de thuiswerkperiode (van hard werken door kinderen én ouders) af te sluiten krijgen alle kinderen morgen een verrassing: een pannenkoekenfeestpakket! Een vrolijk gekleurd tasje met daarin alle benodigdheden om thuis heerlijke pannenkoeken te bakken en deze feestelijk te versieren. Daarbij zit ook een leuke ansichtkaart om een ‘knuffel op afstand' te geven aan iemand die eenzaam is of die je misschien al langere tijd niet hebt kunnen zien of bezoeken. Tenslotte is er ook nog een leuke raamkleurplaat.

De kinderen kwamen hun pakket vrijdag tijdens de lesdag tot 14.00 uur ophalen op school. De tasjes werden netjes via het raam van het klaslokaal door de eigen leerkracht overhandigd. Ieder kind kreeg een speciale ‘afhaaltijd’.

Elke leerling kreeg zijn eigen pannenkoekenpakket.