Online in contact.
Online in contact. (Foto: Aangeleverd)

Bieb houdt Digi Taalontmoetingen

HEERHUGOWAARD - In coronatijd loopt iedereen tegen de nodige uitdagingen aan. Praat in de cursus Digi Taalontmoetingen in kleine groepjes online mee over deze uitdagingen. De onderwerpen die in ieder geval besproken worden zijn: hoe blijf ik gezond, hoe winkel ik veilig online en hoe werkt de digitale overheid?

De cursus Digi Taalontmoetingen bestaat uit zeven bijeenkomsten van een uur. Deelname is kosteloos. De cursus start woensdag 17 februari om 10.00 uur. Wekelijks is er een les en de laatste les is woensdag 31 maart.

Online Taalbingo

Heb je zin om een ontspannen uurtje te hebben of wil je graag de Nederlandse taal oefenen? Je bent van harte welkom om mee te doen aan de online Taalbingo. Bij de Taalbingo ga je in een klein groepje op zoek naar de juiste woorden en voorwerpen die op de bingokaart staan. En zijn je kinderen thuis? Geen probleem, die kunnen gezellig meedoen.

Deelname is kosteloos. Bibliotheek Kennemerwaard zorgt ervoor dat de winnaar een leuk prijsje thuisbezorgd krijgt! De Taalbingo is dinsdag 23 februari om 10.00 uur en donderdag 25 februari om 19.30 uur.


Aanmelden voor de cursus Digi Taalontmoetingen en de Online Taalbingo kan bij Mariƫlle Harte van bibliotheek Kennemerwaard. Bel 06-81118106 of mail naar m.harte@bknw.nl.