Tijdens het online event kun je met behulp van korte filmpjes digitaal sfeerproeven.
Tijdens het online event kun je met behulp van korte filmpjes digitaal sfeerproeven. (Foto: Aangeleverd)

Online kennismaken met het Clusius mbo

HAARLEM - Middelbare scholieren (en hun ouders) kunnen zich donderdagavond 18 februari weer laten informeren over alle 17 mbo-opleidingen bij het Clusius College. Dit na een succesvolle eerste online open dag in november.

Van Voeding tot Bloem & Design, van Agribusiness tot Groen & Techniek en van Dier & Zorg tot In- & Outdoor Styling.

Alles uit de kast

De verschillende opleidingen trekken weer alles uit de kast om een goed beeld te geven van wat de opleiding inhoudt en waar je voor opgeleid wordt.

Wat is er te doen?

Tijdens het online event kun je met behulp van korte filmpjes digitaal sfeerproeven bij de verschillende vestigingen en de opleidingsclusters. Per opleiding zijn webinars te volgen die gegeven worden door docenten (en studenten) vanuit verschillende locaties.

Webinar

Ook voor ouders is er een speciaal webinar met algemene informatie en een webinar met informatie over de ondersteuningsmogelijkheden die het Clusius College aan studenten biedt. Bovendien kun je al je vragen direct stellen in de live chat met docenten en studenten.

Kracht van het Clusius

Het Clusius College heeft 17 mbo-opleidingen (in Alkmaar, Hoorn en Schagen) waarbij goed onderwijs in een kleinschalige setting centraal staat. Leren in de praktijk is daarbij belangrijk en dat vertaalt zich in veel praktijkles en uitgebreide (internationale) stagemogelijkheden. Dat is de kracht van het Clusius mbo.

Aanmelden en meer info

Zie voor meer info over de mbo-opleidingen van het Clusius College de advertentie in deze krant. Aanmelden voor de online open dag kan via

www.clusius.nl/mbo.