Barbara van Kipshagen
Barbara van Kipshagen (Foto: Marlies Siewertsen)

Hoe zit het met uw gezondheid?

Dagelijks wordt ons lichaam blootgesteld aan belastende invloeden. Een goed functionerend lichaam is doorgaans goed in staat zichzelf te beschermen en te herstellen van deze invloeden. Dat herstellen gebeurt voornamelijk ’s nachts tijdens onze slaap, maar ook tijdens rust en ontspanning.

Overbelasting van het zelf-herstellend vermogen

In de huidige tijd is bij veel mensen het evenwicht tussen belasten en herstellen uit balans. Voor een kleine periode is dit doorgaans geen probleem, echter wanneer deze onbalans te lang aanhoudt, zal het lichaam niet meer zelfstandig in staat zijn zich te herstellen. Er ontstaan ‘vage’ klachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn, darmproblemen, gewrichtsklachten, hartkloppingen en onrust.

Om de neerwaartse spiraal te doorbreken en het zelfherstellend vermogen van uw lichaam weer te herstellen kan frequentie therapie helpen. Dit kan op een veilige en pijnloze manier met de Vegatest, ook wel bekend als electro-accupunctuur of bioresonatie. Hiermee worden verstoringen en/of blokkades in de energiehuishouding van het lichaam opgespoord en behandeld. Kijk voor meer informatie op:


www.barbaravankipshagen.nl.