Links Marco Groen is trots op dit certificaat
Links Marco Groen is trots op dit certificaat (Foto: aangeleverd )

Autovakmeester Marco Groen officieel erkend elektrisch voertuigspecialist

DIRKSHORN - Autovakmeester Marco Groen in Dirkshorn is per 25 februari 2020 officieel elektrisch voertuig specialist. Het autobedrijf mag zich sinds vandaag erkend NexDrive servicepunt noemen door de aansluiting bij het landelijk netwerk van NexDrive, service network for next generation cars, van Alliance Automotive Group Benelux. De werkplaats is inmiddels volledig ingericht om ook onderhoud en reparatie aan elektrische en hybride voertuigen uit te voeren.

Als erkend NexDrive servicepunt groeit Marco Groen als universeel garagebedrijf mee met de groeimarkt van onderhoud en reparatie aan elektrische en hybride auto's. "We waren al het vertrouwde garagebedrijf in de buurt voor àlle merken en typen auto's, maar nu dus officieel ook voor elektrische en hybride”, zegt Marco Groen.


De autotechnici van Autovakmeester Marco Groen zijn opgeleid om alle systemen en elektrische onderdelen te onderhouden en repareren en de werkplaats is voorzien van geavanceerde apparatuur en de nieuwste software. Er is nu ook toegang tot alle software, storingsinformatie en originele onderdelen van ieder merk elektrische en hybride auto, waardoor voor klanten de fabrieksgarantie wordt behouden.

Alliance Automotive Group BeneluxAlliance Automotive Group Benelux is actief in de distributie en verkoop van aftermarket onderdelen, accessoires, gereedschappen, banden en marketingconcepten. Het is onderdeel van Alliance Automotive Group, leidend distributeur van personenauto- en bestelwagenonderdelen voor de onafhankelijke Europese aftermarket.