Afbeelding
(Foto: Pexels.com)

Zorg de Baas

HOLLANDS KROON - In de cursus Zorg de Baas draait het om de mantelzorger. In alle hectiek van het dagelijks leven, de zorg, het werk, vergeten zij soms naar zichzelf te kijken. Of voor zichzelf te zorgen.

Zorg de Baas is een succesvolle cursus, waarin mantelzorgers leren hoe zij zélf (weer) controle krijgen over hun zorgsituatie. Het Mantelzorgcentrum start maandag 15 maart met een nieuwe, digitale, serie van vier gratis bijeenkomsten. Mantelzorgers melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl

De eerste bijeenkomst wordt maandag 15 maart gehouden van 14.00 tot 15.30 uur. De volgende bijeenkomsten zijn op 22 en 29 maart en 12 april. De cursus is te volgen via Teams. De bijeenkomsten zijn gratis voor mantelzorgers dankzij subsidie vanuit de gemeenten. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl Na aanmelding ontvangen deelnemers een link naar de online bijeenkomst. Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 0224-74 50 59 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl/activiteiten staat een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.