GaragePark Schagen is bijna klaar

SCHAGEN- Van een lege vlakte naar een fraai complex met 71 garageboxen. GaragePark Schagen wordt komende donderdag opgeleverd: de eigenaars en huurders van de boxen ontvangen dan één voor één hun sleutel. ,,Geheel coronaproof”, benadrukt directeur Rick Faase met een lach. Zoals het garagepark op bedrijventerrein ‘De Lus’ ook anderszins aan de eisen van deze tijd voldoet.

Oplevering is op donderdag 8 april

De garageboxen hebben bijvoorbeeld een zogeheten sectionele overheaddeur met Led-verlichting boven de box, zodat je in de avonduren niet hoeft te zoeken naar het slot. Verder zijn ze brandwerend, voorzien van stroom en uiteraard multifunctioneel, dus zeer geschikt als opslag- en werkruimte. Doordat er op het dak zonnepanelen worden geplaatst, heeft de eigenaar dan wel gebruiker geen of nauwelijks energiekosten. Het park is 24/7 toegankelijk en elke box heeft een eigen postbus. Daarnaast is er op het complex een sanitaire voorziening voor de eigenaren en huurders van de garageboxen.

Verder is het veiligheidsniveau uitermate hoog. Faase: ,,Elke box heeft een eigen brand- en inbraakalarm. Dat laatste bestaat uit een magneetcontact en bewegingsmelder. Daarnaast hebben we uitgebreide camerabewaking op het park met aansluiting op de meldkamer en kunnen alleen eigenaren en huurders op het terrein komen dankzij een encrypted keytag. Het park is ‘s-avonds goed verlicht en dat geeft een veilig gevoel.”

Er zijn nog enkele boxen vrij voor de verhuur. ,,Gewoon bellen naar 085-2083162”, vertelt Faase daarover. ,,We hebben boxen variërend van 17m2 tot 24m2.” Voor meer info: www.garagepark.nl/schagen.