Politie zoekt getuigen aanrijding

SCHAGEN - De politie Schagen zoekt getuigen die bij een aanrijding in Schagen aanwezig waren. Dit laten ze weten op Facebook.

Op vrijdag 19 maart heeft een bestuurster van een grijze Citroën in Schagen vermoedelijk met opzet een voetgangster aangereden. Zij kwam daardoor ten val.

Volgens het slachtoffer had voor dit akkefietje een korte woordenwisseling plaats. Na de aanrijding stapte de bestuurster uit haar auto en vond weer een korte woordenwisseling plaats. Daarna is autorijdster weer in haar auto gestapt en weggereden. Tijdens het incident stond een aantal auto’s en een scooter stil. Er werd getoeterd maar niemand schoot de voetganger te hulp.

Het signalement van de bestuurster is als volgt: Rond de 25 jaar, lichte huidskleur, zwart lang krullend haar, bril met zwart montuur, slank, zwarte broek, witte trui met rode letters.

Mocht u getuige zijn geweest van dit incident of heeft u camerabeelden, neem dan contact op met de politie via 0900-88 44 onder vermelding van referentienummer 2021058345.

(Bron: Politie Schagen)