Partij van de Arbeid-afdeling Dijk en Waard is er klaar voor

DIJK EN WAARD - De kandidatenlijst van de PvdA is ingevuld dus ze zijn klaar voor de verkiezingen. 

De lijst wordt aangevoerd door Naïma Ajouaau uit Heerhugowaard. Zij heeft bewezen leiderschapskwaliteiten, heeft veel politiek inzicht en ervaring binnen de PvdA, onder andere als Statenlid en het landelijk bestuur. Op de tweede plaats staat Petra Feenstra uit Langedijk. Zij is zeer gedreven, betrokken en creatief. Ze maakt al een aantal jaren deel uit van de steunfractie in Langedijk.

Hudson Louis staat op de derde plaats. Hij heeft enige ervaring in het raadswerk, is financieel goed onderlegd en heeft een groot netwerk. Op de vierde plek staat Mieke Hageman, iemand met veel politiek inzicht, zeer gedreven en ze weet wat er speelt. Jacco Pellenkoft is met zijn 18 jaar de jongste kandidaat, hij bezet de vijfde plaats. Hij is lid van de JS, onderzoekend en doordacht.

Voorzitter Jasper Valent: "Met het verkiezingsprogramma ‘Eerlijker en Fatsoenlijker' hoopt het bestuur veel kiezers aan te trekken, die nog steeds vertrouwen hebben in de PvdA. Met deze titel geeft de PvdA aan dat ze met open vizier het politieke toneel op zal gaan. We willen dat Dijk en Waard een goede, leefbare woonplaats is voor alle inwoners. Goede sociale- en woonomstandigheden staan hier voorop. Zorg voor milieu en veiligheid zijn hiermee nauw verweven.”