Training bij Karate-Do Naifachi.
Training bij Karate-Do Naifachi. (Foto: Karate-Do Naifachi)

Karate maand lang in de schijnwerpers bij Naifanchi

Sport

HEERHUGOWAARD - Naifanchi zet de karatesport in de schijnwerpers! Daarom roept de Waardse vereniging de maand september uit tot de ‘Maand van het Karate’! Tijdens deze maand biedt Naifanchi één maand lang een uitgebreid aanbod van karateactiviteiten aan in de sportzaal aan de Geul in Heerhugowaard. Deze kennismakingscursus karate is gratis te volgen!

Karate is een unieke sport met een lange geschiedenis en een geheel eigen verhaal. Het draait bij deze sport niet alleen om fysieke en tactische aspecten, er wordt ook nadruk gelegd op het ontwikkelen van waardevolle eigenschappen als zelfvertrouwen, zelfbeeld, discipline, structuur, normen en waarden, respect, doorzettingsvermogen, assertiviteit en weerbaarheid. Dat maakt karate anders dan andere sporten! Op een plezierige manier worden je de basisvaardigheden van karate bijgebracht. Of je heel competitief bent of puur recreatief aan karate doet, je kunt altijd meedoen! Bijzonder is ook dat deze sport een leven lang kan worden beoefend. Dat maakt karate interessant voor zowel jongeren als voor bijvoorbeeld 50-plussers. 

Naifanchi zet, gezamenlijk met andere sportscholen en verenigingen die bij de KBN zijn aangesloten, de karatesport een maand lang in de schijnwerpers! Meedoen? Dat kan al vanaf vier jaar. Vul het aanmeldingsformulier in op www.naifanchi.nl. Kijk ook op de site voor meer info over Naifanchi, lestijden en meer.