Kunst & Cultuurcirkel zomereditie bij Bibliotheek Kennemerwaard

HEERHUGOWAARD - Deze zomer steekt Bibliotheek Kennemerwaard de Kunst & Cultuur Cirkel in een ander jasje. Samen met een aantal leden uit de cirkel werd een inspirerend zomerprogramma ontwikkeld, die doorloopt tot eind september. 

Deze activiteiten zijn mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds. We bezoeken gezamenlijk ateliers, beeldentuinen, doen workshops, gaan samen tekenen. Tijdens de activiteiten gaan we laagdrempelig met elkaar in gesprek over de kunstwerken die we ter plekke bekijken.

Zomeractiviteiten

De eerste activiteit - gedichten beschouwen in de bibliotheek in De Mare- is reeds geweest. Donderdag 2 september van 13.30 tot 16.30 uur staat een bezoek aan Galerie de Kapberg en de Slotkapel in Egmond aan de Hoef op het programma. Bezoek donderdag 16 september van 13.30 tot 16.30 uur de beeldentuin Nic Jonk met rondvaart in Grootschermer of doe mee aan het tekendictee door Kees Oosterbaan in de bibliotheek in Alkmaar Centrum (Gasthuisstraat 2), donderdag 30 september van 19.30 tot 21.30 uur.

Wil je graag meer weten over de Kunst & Cultuur Cirkel of wil je je aanmelden? Neem dan contact op met Amanda Wolters via a.wolters@bknw.nl. Of kijk op www.bibliotheekkennemerwaard.nl/agenda. Nieuwe leden zijn welkom!