Een ontspannen baby is een blije baby. Babymassage kan je kindje helpen ontspannen.
Een ontspannen baby is een blije baby. Babymassage kan je kindje helpen ontspannen. (Foto: Jungle Baby Spa)

Ontspan met je baby bij Jungle Baby Spa

HEERHUGOWAARD - Ben jij op zoek naar een ontspannen en bijzonder moment met jouw kindje? Bezoek dan eens Jungle Baby Spa en boek een sessie floaten met een Shantala babymassage. "Bij een floatsessie kan jouw kindje heerlijk floaten in het warme water van de jacuzzi", vertelt Neziha Melez van Jungle Baby Spa. "Bij een babymassage leer je hoe je jouw kindje kunt masseren met een Shantala babymassage. Dat is niet alleen heerlijk ontspannend, het biedt ook nog eens tal van lichamelijke en mentale voordelen voor je kindje."

Wellness salon voor de allerkleinsten

Neziha is zelf moeder van vier kinderen en spreekt uit ervaring. "Mijn jongste kindje sliep na de geboorte niet goed en had veel last van krampjes. We hebben toen een baby spa bezocht. Dit was een geweldige ervaring! Het was niet alleen ontspannend voor mijn kindje, maar ook voor mijzelf. Ik zag mijn baby genieten en ontspannen en ‘s avonds sliep mijn kindje als een roos. Het resultaat na dit bezoek was ongelofelijk. We hebben samen nog een aantal keren de baby spa bezocht en na elk bezoek groeide het gevoel ‘dit wil ik ook’. Ik heb de daad bij het woord gevoegd en ben een (baby)massageopleiding gaan volgen. Inmiddels ben ik afgestudeerd en erkend masseuse en heb ik eerder dit jaar Jungle Baby Spa geopend aan de Bickerstraat 45 in Heerhugowaard. Een wellness salon voor de allerkleinsten."

Zowel het floaten als de Shantala babymassage hebben vele voordelen voor het kindje. Neziha: "Je merkt het effect meteen. Bij een floatsessie mag jouw kindje mag een half uur drijven en trappelen in het warme water in een baby jacuzzi. Dit ondersteunt onder meer de mentale en fysieke ontwikkeling van je baby en verbetert de coördinatie en het evenwicht. Hierna krijgt je kindje een babymassage; een bijzonder en ontspannen moment om jouw kindje nog beter te leren kennen. De liefdevolle aanrakingen tijdens de massage versterken de band tussen jou en je baby. De doorbloeding wordt gestimuleerd, de spieren ontspannen en de gewrichten versoepelen. Ook bevordert het de spijsvertering, waardoor darmkrampjes verminderen of voorkomen kunnen worden. De massagetechnieken die je leert zijn vervolgens eenvoudig thuis toe te passen."

'Je merkt het effect meteen'

Neziha Melez

Het floaten en de Shantala babymassage zijn geschikt voor baby’s vanaf twee weken tot negen maanden oud samen met hun ouder(s), opa, oma of een ander familielid. Jungle Baby Spa biedt diverse arrangementen aan. Ook leuk om cadeau te doen! Kijk voor meer informatie op www.junglebabyspa.nl