Buitenzonwering als verlengstuk van de woning.
Buitenzonwering als verlengstuk van de woning. (Foto: aangeleverd)

Buitenzonwering als verlengstuk woning

REGIO - Genieten van het buiten zijn. Van de kleuren van planten en bloemen, de onbezorgde grillen van de natuur. Dat kan gewoon in de eigen tuin op een plek waar binnen buiten is en buiten binnen. Een extra leefruimte bij de woning waar men zomers van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat comfortabel buiten kan zijn en waar ’s winters beschut en beschermd tegen het nukkige Hollandse klimaat van de tuin genoten kan worden.

Tijdloze zonwering van Noord-West Interieurs

Knikarmschermen, ook wel terrasschermen genoemd, zijn bedoeld om de zon uit huis te weren en ook het terras van schaduw te voorzien. Profiteer van een traditionele en tijdloze vorm van zonwering met een uitvalscherm uit de collectie van Noord-West Interieurs.

Screens

Screens bieden uitstekende zonwering terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Ideaal dus wanneer men waarde hecht aan de privacy. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering. Screens zijn met name geschikt voor toepassing waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Screens houden niet alleen warmte buiten maar beschermen ook het interieur tegen de zon.

Terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen weren uitstekend de zon maar dienen tegelijkertijd ook als verlengstuk van de woning. Met één simpele handeling door middel van een schakelaar of afstandsbediening wordt het scherm op de juiste positie ingesteld, precies zoals men wenst. Zo kan zonder moeite worden bepaald wanneer het scherm wordt gebruikt als zonwering of als terrasoverkapping.

Rolluiken

Het huis is dé plek waar men zich op zijn gemak moet voelen. Rolluiken zorgen voor veiligheid en privacy. Ze fungeren als een stevig pantser voor het raam. In de zomer houden ze het lekker koel binnenshuis en in de winter houden ze de kou buiten.

Markiezen

In de meeste situaties is het standaard markies model prima geschikt. Dit model houdt hinderlijke zonnestralen buiten en zorgt tegelijk voor een stijlvolle uitstraling van de woning. Met een klassieke uitstraling is het standaard model markies een sieraad voor elke gevel.

Horren

De horren van Noord-West Interieurs zorgen ervoor dat frisse lucht naar binnen wordt gelaten, maar insecten buiten worden gehouden. Er zijn volop mogelijkheden voor vrijwel elk raam of deur.


Noord-West Interieurs vind je aan De Dijken 27 in Tuitjenhorn (0224-551367), aan Middenmoot 5 in Broek op Langedijk (0226-342076) en als Partners at Home aan Witte Paal 300 in Schagen. Kijk ook eens op noordwest.info.