Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

EP:Beerepoot: The Bastard BBQ cadeau

REGIO - Het voorjaar komt nog niet echt op gang, maar bij EP: Beerepoot krijgen klanten extra voordeel. Daar schijnt het zonnetje extra van. Ontvang tijdelijk bij geselecteerde producten een The Bastard Compact BBQ cadeau ter waarde van 599 euro! Profiteer van deze actie en word een ware grillmaster.

De dagen lengen en het buitenleven komt langzaam op gang. Ook de temperaturen worden merkbaar hoger. Dat betekent dat een zacht rokende barbecue, de geur van gegrild vlees, verse vis en mooie groentes niet ver weg meer zijn. Dit is het favoriete seizoen van EP:Beerepoot; ontvang nu bij de geselecteerde producten een barbecue cadeau. Maar dan wel dé kamado barbecue.

Sappige steaks

De barbecues van The Bastard zijn oerdegelijk en van Nederlandse komaf. Ze staan garant voor urenlang barbecueplezier: bakken, stomen, grillen, slow cooken of roken. Dankzij het unieke materiaal kan de temperatuur tot op de graad nauwkeurig geregeld worden, wat resulteert in de sappigste steaks en overheerlijkste vis. Laat het barbecueseizoen maar beginnen! Een geslaagde barbecue begint met het juiste materiaal. Op de eerste etage van EP:Beerepoot in Hoorn vindt u alles wat u nodig heeft. Naast The Bastard staan hier ook Kamado Joe en Big Green Egg barbecues in allerlei formaten, plus alle benodigde accessoires zoals tangen, plate setters, pizzastenen, houtsnippers, lighters, sauzen, rubs en diverse soorten houtskool. Ook staan alle barbecues en accessoires in de webshop. Loopt het water u al in de mond? Bekijk dan snel de actieproducten in de folder. De filialen zijn eerste pinksterdag gesloten, maar de winkel in Hoorn is tweede pinksterdag open van 12.00 tot 17.00 uur.