Sfeervol slapen door De Schakel Wonen & en Slapen
Sfeervol slapen door De Schakel Wonen & en Slapen (Foto: HENRIVOSFOTOGRAFIFE)

Pinkstershow bij de Schakel wonen en slapen

Ook dit jaar is er weer een sfeervolle en aantrekkelijke Pinkstershow bij de Schakel wonen en slapen. Gelukkig is iedereen weer van harte welkom om op een veilige manier te komen winkelen. In de afgelopen weken zijn er diverse nieuwe collecties ontvangen en is de showroom weer aangepast met volop nieuwe woonaccessoires, nieuwe dekbedovertrekken, verlichting, alles geheel in de nieuwe kleuren van nu en een inspiratiebron voor de inrichting van uw huis.

Met de nieuwe Made For Comfort collectie wordt er een aantrekkelijk geprijsde collectie zitmeubelen aangeboden. Banken met een eigentijds design, een goed zitcomfort en vele opstellings- en bekledingsmogelijkheden. De trend is nu met name dat er veel hoekbanken worden aangeboden in diverse opstellingen, maar ook diverse modellen met een relaxfunctie (een elektrisch uitklapbare voetensteun met een meegaande rugleuning).

Bartafel

Het tafelen aan een bartafel is ook iets van deze tijd. Lekker op hoogte met eventueel een draaibare barstoel, geeft gezelligheid en comfort. Er zijn steeds meer mogelijkheden.

Met het strakke ledikant Stiel van Avek wordt er een modern, zeer ondersteunend en comfortabel bed aangeboden welke een geheel andere optiek heeft als een boxspring. De opstelling wordt compleet met de zwevende design nachtkastjes met een praktische lade.

Acties

Er zijn diverse aantrekkelijke aanbiedingen die het bezoek zeker de moeite waard maken. Op de website: www.deschakelwonen.nl/acties staan alle acties.

Ook op 2e Pinksterdag is de Schakel wonen en slapen geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

De Schakel wonen en slapen - Ravelijncenter 4 - Den Helder - www.deschakelwonen.nl

Een perfecte eethoek in een sfeervol huis.