Sacha met haar boek
Sacha met haar boek (Foto: Chantal Spieard)

'Alle obstakels zijn te overwinnen'

REGIO - ''Ik wil niet dat mijn dochter of andere vrouwen dit overkomt'', vertelt gepassioneerd coach en moeder Sacha Entius, die gedurende haar leven flink wat hobbels heeft genomen en daar een bewonderenswaardig sterke vrouw van is geworden.

Het afgelopen jaar startte ze de 'Liefdevol Leven Academy': een online coaching en trainingsprogramma voor gedreven vrouwen om te leren krachtige en liefdevolle keuzes te maken zodat je succesvol bent in je werk én relaties. Wil jij dat ook? Volg dan het 9 maanden coaching & trainingsprogramma van Sacha. Inspirator Sacha - auteur van het boek Liefdevol Leven - geeft 1 juni een gratis masterclass met als titel 'Hoe kies je voor jezelf zonder schuldgevoel? Waarin je leert succesvol te zijn in je werk en relaties zonder over je grenzen te gaan. Aanmelden via liefdevolleven.eu/masterclass.

Het leven is een bijzondere ontdekkingstocht vol met tegenslagen en obstakels. Dat je daar niet direct slechter van wordt, bewijst Sacha. De geboren Medemblikker groeide op met een depressieve moeder en agressieve vader, leerde haar gevoel uiten in ballet en belandde uiteindelijk in de bank- en verzekeringswereld. ''Die keuze was heel erg vanuit het hoofd gemaakt. Ik kwam bij een mooi bedrijf, deed het goed, verdiende goed, maar raakte op den duur overspannen'', vertelt Sacha openhartig, die toen voor het eerst hulp accepteerde.

Inzichten

Die wake-up-call gaf Sacha meerdere inzichten: ''Mijn coach vroeg mij 'wie de belangrijkste persoon' in mijn leven was. 'Mijn vriend en ouders' antwoordde ik. Pas toen viel het kwartje. Ik zette mezelf niet op de eerste plaats.'' Met vallen, opstaan en vooral veel doorzettingsvermogen is Sacha alleen maar sterker uit de strijd gekomen. Als therapeut en coach heeft ze de afgelopen jaren veel vrouwen begeleid. Daaruit ontstond haar spiksplinternieuwe educatieve platform Liefdevol Leven Academy. ''Hier wil ik vrouwen inspireren en begeleiden om leiding te nemen over hun leven en daarmee het leven te creëren dat ze écht willen. Het leven kan morgen voorbij zijn. Alle obstakels zijn te overwinnen. Waarom zou je jouw geluk en succes willen uitstellen?''


Aanmelden voor gratis masterclass via www.liefdevolleven.eu/masterclass.

Scan de QR-Code en meld je aan
Afbeelding