Bibliotheek Kennemerwaard helpt bij het maken van een afspraak voor vaccinatie.
Bibliotheek Kennemerwaard helpt bij het maken van een afspraak voor vaccinatie. (Foto: Aangeleverd)

Bibliotheek helpt bij afspraak coronaprik

HEERHUGOWAARD - In deze periode krijgen veel mensen een uitnodiging om een afspraak te maken voor de coronaprik. Daar kunnen mensen vragen over hebben, en ook een afspraak maken kan niet iedereen zelf. Daarom heeft Bibliotheek Kennemerwaard het initiatief genomen om mensen hierbij te helpen.

Ook kan de bibliotheek helpen bij het invullen van de gezondheidsverklaring? Bel of mail dan naar de klantenservice van bibliotheek Kennemerwaard. De bibliotheek biedt gratis hulp. Bel naar 072-5156644 of mail naar

klantenservice@bknw.nl. Er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen door een medewerker die gaat helpen. Lukt het niet om via de telefoon te helpen? Dan is een afspraak in de bibliotheek ook mogelijk. Dit gebeurd op een coronaveilige manier. Het is handig om tijdens het contact de uitnodigingsbrief, je BSN-nummer, agenda en paspoort, ID-kaart of rijbewijs bij de hand te hebben.


De hulp is voor mensen die zich willen laten vaccineren, maar moeite hebben om (online) een afspraak te maken. En voor mensen die hierover nog vragen hebben of de uitnodigingsbrief niet begrijpen. Het gaat niet om de persoonlijke afweging om je wel of niet te laten inenten.