Tot eind dit jaar is de kunstuitleen nog te vinden in het kerkje met de karakteristieke gele deuren .
Tot eind dit jaar is de kunstuitleen nog te vinden in het kerkje met de karakteristieke gele deuren . (Foto: Theo Annes)

Kunstkerk op zoek naar nieuwe plek

Vervolg van de voorpagina

“Dat zijn mogelijk interessante partners voor ons”, aldus Claudia. “Maar het is natuurlijk de vraag of ze een permanente ruimte beschikbaar hebben die groot genoeg én betaalbaar is voor ons. Onze pijlen staan, met het oog op de aanstaande gemeentelijke fusie, ook gericht naar Langedijk; misschien is daar een plek beschikbaar of een partner waarmee we in zee kunnen gaan. Wie weet kunnen we elkaar versterken."

Atelier- en Kunstroute

Voor nu gaan de vrijwilligers, in elk geval tot en met december, vol goede moed door. "We moeten wel. In september staat bijvoorbeeld de Atelier- & Kunstroute op de planning. Hopelijk hebben we tegen die tijd een oplossing kunnen vinden voor ons huisvestingsprobleem.”


Heeft u de gouden tip voor de Kunstkerk Heerhugowaard? Neem dan contact op met Claudia Honselaar via 06-13655775 of info@kunstkerkheerhugowaard.nl. De Kunstkerk is sinds kort weer beperkt (op afspraak) open. Kijk voor meer info op www.kunstkerkheerhugowaard.nl.