Justin was compleet overdonderd door de vrolijke confettiregen vanuit de auto's.
Justin was compleet overdonderd door de vrolijke confettiregen vanuit de auto's. (Foto: Aangeleverd)

Jarige Justin (12) verrast met drive thru-confettifeestje

HEERHUGOWAARD - Justin Zijlmans vierde donderdag 7 januari zijn twaalfde verjaardag. Hoewel, van echt 'feestvieren' kon vanwege corona natuurlijk geen sprake zijn. Justin snapte dat natuurlijk wel, maar toch viel het hem best zwaar. Normaal is er altijd een groot feest en nu konden alleen opa en oma even langs komen en dat is dan natuurlijk best wel zuur, ook als je twaalf wordt. Justins moeder Petra bedacht daarom een plan, zodat het toch een onvergetelijke verjaardag voor haar zoon zou worden.

"Ik had eens bij iemand een 'B'day drive thru' gezien en wilde dit ook voor Justin regelen. Zodat hij met eigen ogen kon zien dat, ondanks dat het niet gevierd kon worden, echt iedereen aan hem had gedacht op zijn verjaardag!", vertelt Petra.

Zaterdag 9 januari was het dan zover. Om exact 11.00 uur zouden familie, vrienden, voetbalmaatjes en trainers al toeterend langsrijden met de nodige versiering en vrolijke confettikanonnen. "Justin wist tot op de laatste minuut niet dat we dit allemaal voor hem hadden geregeld", vertelt Petra glunderend. "De cameraman stond klaar om de verrassing op Justins gezicht vast te leggen."

Compleet overdonderd

De auto's, versierd met slingers en ballonnen, stonden te ronken aan het begin van de straat. De vlag was uitgehangen in de straat en verjaardagsmuziek klonk uit de speakers. Het was een groot succes en Justin was compleet overdonderd toen de hele stoet langs kwam rijden. Petra: "Het was een lawaai van jewelste aan de Platina in Heerhugowaard en er is nog heel lang nagenoten, niet alleen door Justin maar door iedereen, wat een feest!"