Tesselaar Makelaardij wordt bijzonder goed gewaardeerd.
Tesselaar Makelaardij wordt bijzonder goed gewaardeerd. (Foto: Aangeleverd)

Tesselaar Makelaardij weer de beste

HEERHUGOWAARD - Waar 2020 voor velen een onzeker jaar is geweest, is het Tesselaar Makelaardij gelukt de hoogste beoordeling ooit te halen. Hiermee is Tesselaar voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot Beste Makelaarskantoor van Heerhugowaard en omstreken door de onafhankelijke makelaarssite www.widbm.nl.

Over 2020 is het kantoor beoordeeld met een 9,9, een cijfer waar het team uiteraard ontzettend trots op is. Het team van Tesselaar Makelaardij is de afgelopen jaren hard gegroeid en bestaat inmiddels uit zes enthousiaste medewerkers; Jasper, Marit, Denise, Elles, Jeanette en Jim. De klanten roemen het kantoor om zijn persoonlijke en klantgerichte aanpak. Het bekende motto van Jim Tesselaar - ‘Ik zeg wat ik doe én doe wat ik zeg' - maakt hij samen met zijn team meer dan waar. Jim is rechtdoorzee en doordat hij een geboren en getogen Waarder is, kent hij de markt op zijn duimpje.

Gratis waardebepaling

Jim Tesselaar is gecertificeerd Register Makelaar Taxateur. Dus heb je verhuisplannen? Dan komt hij graag bij je langs voor een gratis waardebepaling van jouw woning. Tevens begeleid Tesselaar Makelaardij je graag bij de aankoop van jouw droomwoning. Daarbij worden geen opstartkosten en intrekkingskosten gerekend en als klant betaal je altijd alles achteraf via de notaris.


Meer weten? Bel 072-3033000 of mail naar

info@tesselaarmakelaardij.nl. Kijk voor het actuele woningaanbod op www.tesselaarmakelaardij.nl.