Knap werk van 't skilderwiefke.
Knap werk van 't skilderwiefke. (Foto: Aangeleverd)

Skilderwiefke, voor al het schilderwerk

REGIO - ‘t Skilderwiefke schildert niet alleen plafonds, maar ook wanden en binnentimmerwerk zoals inbouwkasten, lambriseringen, raam- en deurkozijnen, het hele interieurwerk. Alles even zorgvuldig, in de juiste verf en in de kleur die jij voor ogen hebt.

Laatst nog vier deuren van een eeuw oud, dik in de lijnolieverf met daarop andere verfsoorten. Soms wel tien lagen in totaal. Bij het verwijderen van de platen die ooit in waren kwamen de originele panelen in oude tinten naar voren. Nu omgezet naar een fris mat wit uiterlijk met een milieuvriendelijke verf. Ze kunnen weer een eeuw mee.

Kleur- en verfadvies

Deze klant koos voor witte deuren, maar je kunt ook je deur dezelfde kleur geven als je muur, zodat deze in de muur opgaat. Mocht je er niet uit komen, mag je 't Skilderwiefke ook altijd bellen of mailen. Een kleuradvies gaat altijd gepaard met een verfadvies. Elke opdracht vraagt om een ander type verf; er gaat nooit zomaar een potje verf overheen. Daarover volgende keer meer.

Meer info is te vinden op www.skilderwiefke.nl. Heb je vragen en wil je een offerte, stuur dan een mailtje naar skilderwiefke@gmail.com.