Hektor.
Hektor. (Foto: aangeleverd)

Baasje gezocht

Hektor is een prachtig hangoorkonijn middelgroot, een gecastreerd rammetje met geboortedatum: 14-07-2020. Samen met zijn broertje Dwiebus is hij in opvang gekomen wegens persoonlijke omstandigheden van hun baasjes. Verdrietig werd er afscheid genomen.

De mannen woonden al een poosje niet meer samen. Als minikonijntjes van acht weken in huis gekomen en ‘als je nou vroeg laat castreren’ was er gezegd ‘zou het vast goed blijven gaan samen’. U raadt het al, het ging niet goed. De mannen kregen slaande ruzie ondanks het op tijd laten castreren en samenwonen ging echt niet meer. Maar goed, wel keurig gecastreerd en al lang genoeg geleden dus een date met een lief konijnenmeisje is welkom.

Het is een lief konijn, vriendelijk in de omgang. En natuurlijk een knapperd, maar dat terzijde. De katten van het huis vond hij een beetje eng maar de hond was geen probleem. Even snuffelen en verder leven en laten leven, yeah man. Geen kinderhandjes gewend maar met een beetje verstandige begeleiding zou het best kunnen. Verder omvat het wensenlijstje een ruime woonomgeving met voldoende speelmogelijkheden. Hektor is het buitenleven gewend. Natuurlijk alles inclusief liefdevolle goede verzorging. Moet goed komen toch? Komt u kennismaken? U bent welkom! Let op: we werken alleen op afspraak.

Dierentehuis 't Schuthok Rijksweg 4, 1785 PA Den Helder. Telefoon: 0223 631 447. www.schuthok.nl