De folder van EP:Beerepoot.
De folder van EP:Beerepoot. (Foto: aangeleverd)

Onze nieuwe folder staat voor u klaar!

REGIO - Ondanks dat onze deuren nu een aantal weken gesloten zijn, went een EP:Beerepoot-winkel zonder fijne klanten nooit. Gelukkig weet u ons inmiddels goed te bereiken. We staan 7 dagen per week voor u klaar voor het stellen van vragen, het melden van storingen en natuurlijk voor het aannemen van bestellingen. Uw aankopen worden super snel thuisbezorgd, lekker persoonlijk door het team van EP:Beerepoot. En natuurlijk met de service die u van ons gewend bent.

Advertorial

U kunt bij ons terecht voor al uw elektronica, kookgerei, giftsets en accessoires. Van televisie tot wasmachine en van stofzuiger tot keukenmachine. Maar ook koffiebonen en accessoires bezorgen wij gewoon bij u thuis op een dag dat het u uitkomt. Daarnaast blijven we uw aankopen installeren, uw (witgoed)apparaten repareren en zijn we bereikbaar voor al uw vragen.

Bestellingen en vragen

Bel gerust voor bestellingen en vragen met ons servicecentrum op 0229-502420, stuur een bericht naar het Whatsapp-nummer 06-13396339, mail service@epbeerepoot.nl of contact ons via de social media kanalen. Altijd bereikbaar; precies zoals u van ons gewend bent. Blijf niet zitten met vragen, reparaties of bestellingen, maar neem contact met ons op. Dan zorgen wij dat het geregeld wordt. In de bijlage van deze krant vindt u onze allernieuwste folder.

Service van EP:Beerepoot nodig? Bel 0229-502420!