Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Koek en zopie Veldzorg verhoogt de ijspret

BROEK OP LANGEDIJK - Ruim 200 liter warme chocolademelk, ongeveer 32 liter snert, vele kannen koffie en thee en een groot aantal gevulde koeken en speculaas vonden gretig aftrek bij het uitgiftepunt van stichting Veldzorg aan het Oosterdelgebied.

Daar stond van vrijdag tot en met zondag een dozijn vrijwilligers klaar om schaatsers van koek en zopie te voorzien.

Gerrit Arkesteijn, voorzitter van stichting Veldzorg, is trots op de medewerkers van Agros die deze actie spontaan hebben georganiseerd. Ook is hij zeer te spreken over de vrijwilligers en de snelle medewerking van de gemeente. De vereiste vergunning was twee dagen na de aanvraag binnen.

"Er is op twee verschillende dagen gecontroleerd of we ons aan alle coronavoorschriften hielden. We kregen de complimenten voor onze opzet en uitvoering. Het was een zeer geslaagd initiatief waar diverse vrijwilligers belangeloos aan hebben meegewerkt. Vrijdag was het bitterkoud, zaterdag was een topdag en zondag was het gezellig druk. We kijken terug op een schitterend schaatsweekend. We hopen dat er meer van dergelijke dagen komen, dan zijn we de volgende keer weer graag van de partij.”

Afbeelding