Winter Games

LANGEDIJK - Elke schoolvakantie organiseert Actief Sport en Events een leuke vakantieactiviteit in of rond de sportaccommodaties van Langedijk. In de voorjaarsvakantie hebben ze zelfs een hele week voor de jeugd georganiseerd, namelijk de Winter Games.

Vanaf maandag 22 februari tot en met zaterdag 27 februari organiseert Actief Sport & Events, onderdeel van Langedijk Actief de Winter Games. Een week lang staan er allemaal sportactiviteiten klaar voor de jeugd. Daarbij zijn er meerdere samenwerkingen tot stand gekomen met de Langedijker sportaanbieders. Zo organiseren onder andere Tennis University, Volkers Gym, Activ8, SportSinc, Lacom’91 en Dansschool Schavemaker een activiteit.

Alle sportactiviteiten zijn buiten, geschikt voor alle niveaus, leeftijden en coronaproof. Daarbij volgen wij het protocol verantwoord sporten. Het is de bedoeling dat de jeugd zoveel mogelijk zelf naar de sportactiviteiten toe komen. Publiek en toeschouwers zijn niet toegestaan tijdens de sportactiviteiten. Blijf bij klachten thuis!

Vragen over de Winter Games? Mail dan naar info@langedijkactief.nl. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@actiefsportenevents.nl en laat weten om welke activiteit het gaat! Deelname is gratis!