Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een vernieuwd Makado.
Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een vernieuwd Makado. (Foto: pr )

Slag je Slag tijdens de Black Friday Week in Makado Centrum

SCHAGEN - Vrijdag 26 november is het Black Friday, hét shoppingevent wat officieel de eindejaarsverkoop inluidt en voor velen het moment is om alvast cadeaus in te slaan voor de feestdagen. Veel winkels starten daags voor de ‘Black Friday’ met het weggeven van hoge kortingen. Dit betekent niet dat je één dag maar een hele week kan profiteren van mooie deals en spectaculaire kortingen. Kortom, het is Black Friday waanzin in Makado Centrum Schagen! Diverse winkels pakken uit met verrassend mooie acties, die je niet mag missen. Een week lang, van 22 tot en met 28 november geniet je van extra voordeel. Ben jij op zoek naar een nieuw paar schoenen, een warme winterjas of misschien wel een nieuwe televisie of laptop? Dan is dit hét moment om je slag te slaan.

Het Makado is te midden van een duurzame verbouwing. Ondanks de bouwwerkzaamheden zijn de winkels gewoon open. Het is leuk om te zien hoe het centrum gestaag veranderd. Binnenkort gaat de nieuwe hellingbaan van het parkeerdek open. Dit is weer een feestelijk hoogtepunt van de ingrijpende herontwikkeling.

Nu er weer nieuwe maatregelen gelden, zal Makado Centrum vanaf heden om 09:00 uur geopend zijn op maandagochtend.


De komende weken staat de KlusKeet helemaal in het teken van Sinterklaas en de feestdagen. Alle kinderen zijn welkom op woensdag 24 november van 13:00 tot 17:00 uur en op zaterdag 27 en koopzondag 28 november van 12:00 tot en met 16:00 uur. Kinderen kunnen naar hartenlust klussen en knutselen, zodat de ouders met een gerust hart de boodschappen en cadeautjes voor de feestdagen kunnen inslaan.

Nog een tip voor de chocolade liefhebber! Tea & Beans geeft op zaterdag 27 en zondag 28 november een demonstratie: ‘ambachtelijke chocoladeletters maken’. Deze en andere lekkernijen zijn te koop bij de kleine cadeauwinkel.

Samen doen we er alles aan om jouw winkelbezoek verantwoord en veilig mogelijk te laten verlopen. Koop lokaal, koop verantwoord!