Informatiemarkt bij De Betue.
Informatiemarkt bij De Betue. (Foto: aangeleverd)

Informatiemarkt bij Zorgoutlet De Betue

ANNA PAULOWNA - "Ons motto is ‘beter verder leven’. Uzelf opsluiten of te lang door blijven lopen met zorg- en hulpvragen maakt beter verder leven niet makkelijk. Daarom organiseren wij vrijdag 26 november van 11.00 uur tot 16.00 uur een informatiemarkt over zorg- en hulpmiddelen", zegt een medewerker van Zorgoutlet De Betue.

Alles over zorg- en hulpmiddelen

De Betue is gevestigd in de Spoorbuurt in Anna Paulowna. "Om ons zoveel mogelijk te houden aan de RIVM Corona richtlijnen hebben wij een spoorboekje gemaakt zodat u veilig alle informatie tot u kunt nemen. U kunt alvast een gratis kaartje bemachtigen via info@zorgoutletdebetue.nl. De eerste 50 aanmeldingen ontvangen een koffie/thee pakketje. In de verschillende ruimte zijn stoelen aanwezig zodat u kunt zitten. Wij zijn razend enthousiast en hopen op een grote opkomst." Wat kan men verwachten? 

'Centraal Station'

U komt binnen in de grote ruimte, die we voor vandaag omdopen in het “Centraal Station”. Daar geven de thuiszorgmedewerksters van Buurtzorg Anna Paulowna van 11.00 tot 16.00 uur informatie over zorg bij uw thuis. U kunt ook uw bloeddruk laten meten. Tevens is een aantal aanbieders aanwezig die dagbesteding aanbieden. Ook is er informatie over woonvormen voor mensen met een dementiesyndroom. Er worden diverse hulpmiddelen aangeboden tegen een extra voordelige prijs, zoals bloeddrukmeters, speciale kleding en incontinentie materiaal. Tevens is van 14.00 tot 16.00 uur een trapliftspecialist aanwezig.

'Spoorzicht'

In de tussenruimte: 'Spoorzicht', is er van 11.00 tot 13.00 uur de mogelijkheid om WMO-gerelateerde vragen te stellen aan een WMO specialist. Van 13.00 tot 16.00 uur is Wonen plus Welzijn ook aanwezig, evenals de Senioren woonadviseur. Diverse materialen worden gepresenteerd om veilig gebruik te maken van toilet, douche of gemakkelijk uw woning te betreden. 

'Remise'

In de remise, de grote werkplaats, kunt u zelf rijden op een scootmobiel, lopen met een rollator, fietsen op een driewielfiets, een rondje rijden op een RDW goedgekeurde step, rijden met een Whill of een elektrisch aangedreven handbike testen. De specialisten van Rehasense, Mobility Products en Huka zijn deze dag aanwezig. In de 'remise' vindt u ook informatie over doortrappen.nl. Besluit u op deze dag een scootmobiel, fiets te aan te schaffen ontvangt u 10% korting (niet i.c.m. overige aanbiedingen of kortingspassen). 

Vragen of nieuwsgierig hoe beter verder te kunnen leven, kom dan vrijdag 26 november tussen 11.00 en 16.00 uur naar Nieuweweg 3 Anna Paulowna. Tot ziens!