Pater en Pattertje.
Pater en Pattertje. (Foto: Dierenasiel-Schagen )

Voor konijn Colin van afgelopen week is helaas nog geen fijn vriendinnetje gevonden. Wel zijn er een aantal konijnenkoppels en cavia’s herplaatst.

Deze week aandacht voor een hanen koppeltje. Het gaat hier om Pater en Pattertje. Twee mooie roodbonte hanen. Zij vertoeven nu al enige tijd in de opvang nadat ze gevonden werden te midden van enkele weilanden. Pater is de grootste van de twee. Ze doen het samen helemaal prima en zoeken dan ook een toompje hennen voor beide.

Hanen te over bij Dierenasiel Schagen

Natuurlijk is het wel belangrijk dat er genoeg hennen aanwezig zijn om samen tot een goede verdeling te komen die voor beide haantjes goed is. Beide haantjes zijn erg nieuwsgierig, komen meteen naar je toe als je met eten aan komt en hun gouden keeltjes werken prima.

Naast Pater en Pattertje zitten er nog veel meer van deze prachtige dieren in de opvang. Hanen in allerlei formaten en kleuren zijn er te vinden.


Heb je belangstelling voor een asieldier van de website, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1).


Kijk voor meer informatie op: www.dierenasiel-schagen.nl

Afbeelding