Sebastiaan Stam pakt het professioneel aan.
Sebastiaan Stam pakt het professioneel aan. (Foto: : Mariella / Achter de Dijk Sachagen)

360graden fotografie, film en live-stream

SCHAGEN - Fotograaf Sebastiaan van Stam heeft een nieuwe aanwinst in zijn camera assortiment. De 360 graden camera. De corona met de daarbij behorende beperkingen zette hem aan het denken, winkels moesten sluiten, horeca moest sluiten en ook tijdens trouwceremonies en uitvaarten mochten niet veel mensen meer aanwezig zijn. Dé oplossing volgens Sebastiaan.

De 360graden camera heeft 6 lenzen, rondom en maakt met 1 klik van alles kanten foto's die vervolgens bij elkaar worden gevoegd. Bij 360 graden foto's sta je als kijker midden in de foto, alsof je er zelf bij bent en kun je zelf bepalen waar je naar kijkt. Door verschillende 360graden foto's aan elkaar te koppelen kun je bijvoorbeeld een virtuele tour door een bedrijf, onderneming of evenement creëren. Ideaal om je gebruiker of klant van te voren kennis te laten maken met je bedrijf. Ideaal om op de site van een hotel, van te voren, de hotelkamers in 360graden te kunnen (laten) bewonderen bijvoorbeeld.

360graden foto's maar ook films en video's kun je bijvoorbeeld op internet bekijken door je muis te bewegen en aan de hand daarvan de kijkrichting te bepalen. Je kunt het ook bekijken door je telefoon van richting te veranderen maar je kunt hiervoor ook een VR-bril gebruiken, dat is echt de meest ultieme ervaring.

Naast het fotograferen in 360 graden kun je ook filmen en live-streamen met de camera. Zeker in deze tijd is er heel veel behoefte aan de live stream op bijvoorbeeld trouwerijen en uitvaarten. Niet iedereen mag meer zomaar aanwezig zijn bij de ceremonies en dan is dit echt een uitkomst. Sebastiaan van Stam fotografie. www.sebastiaanvanstam.nl of bellen met 06-48965237 of mailen naar info@sebastiaanvanstam.nl