Schagen Eet breidt concept uit met hamburgers van Thrill Grill

SCHAGEN - Het concept Schagen Eet heeft er iets nieuws bij. Het concept, dat inmiddels een jaar bestaat, is uitgebreid met hamburgers. In samenwerking met sterrenchef Robert Kranenborg komt Thrill Grill naar Schagen toe. De keten heeft al vestigingen in Haarlem Amsterdam, maar is vanaf 4 april te bezoeken in Schagen.

Tijdens de opening van Thrill Grill, zal Robert Kranenborg langskomen tijdens een drive thru bij Slot Schagen. Om 15.30 uur zal de burgemeester samen met Robert Kranenborg, de eerste burger uitreiken.

Schagen Eet heeft nu buiten de gerechten uit de keukens van Havana en Piet Pann dus een nieuwe uitdaging gevonden. Robert Kranenburg is een aantal jaren geleden op zoek gegaan naar de perfecte hamburger. Het heeft wat jaren geduurd voordat hij eruit was, maar toen het moment daar was, is hij gestart met de keten ‘Thrill Grill’. En nu is het dus tijd om de lekkerste hamburgers naar Schagen te brengen. Vanaf 6 april kunnen deze hamburgers besteld worden van www.thrillgrillschagen.nl of via www.schageneet.nl.


Robert Kranenborg (Amersfoort, 12 oktober 1950) is een Nederlandse chef-kok en televisiepersoonlijkheid. Hij verwierf (inter)nationale bekendheid door als chef-kok van het Amsterdamse restaurant La Rive, gevestigd in het Amstel Hotel, twee Michelinsterren behaalde. Hij maakte daarnaast deel uit van verschillende culinaire televisieprogramma's.