Desiree Groen heeft met haar Kapsalon Dees helemaal haar plek gevonden bij Buiten Zorg.
Desiree Groen heeft met haar Kapsalon Dees helemaal haar plek gevonden bij Buiten Zorg. (Foto: aangeleverd)

Kapsalon Dees geopend in Buiten Zorg

ZUID-SCHARWOUDE - Met prachtig uitzicht op de binnentuin heeft Desiree Groen met haar Kapsalon Dees helemaal haar plek gevonden bij Buiten Zorg.

"Sinds 1 januari van dit jaar- inderdaad: middenin de lockdown - ben ik een kapsalon gestart aan de binnentuin van Buiten Zorg aan de Dr. Wilminkstraat 143. Na 31 jaar werkzaam geweest te zijn voor onder andere Theo Schouten, Stephanie Schouten en de laatste 10 jaar met heel veel plezier voor Kapper Frans, was de tijd nu rijp voor mijn eigen plekje."

Afscheid

Zowel het afscheid bij Kapper Frans, waar ze vanwege de corona toestanden met redelijk stille trom vertrok, maar ook het begin van een eigen zaak had ze zich iets anders voorgesteld. "Na 31 jaar hier op het dorp gewerkt te hebben durfde ik eindelijk de stap te nemen om voor mijzelf te beginnen. En vervolgens moest ik elf weken de deuren gesloten houden... Maar op 3 maart mocht ik open en sindsdien gaat het top!"

Afspraak maken

Een afspraak maken bij Desiree kan via tel. 06-12819986. Kapsalon Dees is geopen op maandag van 13.00 tot 21.00 uur, op woensdag en vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. "Iedereen is welkom, niet alleen de bewoners van Buiten Zorg. Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen ontvangen in mijn nieuwe kapsalon!" Kijk voor meer informatie ook op haar Instagrampagina: kapsalondees.