Prachtige Nordmann bomen uit Denemarken koop je bij Lief by Bram.
Prachtige Nordmann bomen uit Denemarken koop je bij Lief by Bram. (Foto: aangeleverd)

Kerstbomenverkoop gestart bij Bloemenkraam Lief by Bram

SCHAGEN - Het is, zeker in deze donkere dagen en met al het sombere coronanieuws, iets wat je vrolijk maakt: de bloemenstandplaats Lief by Bram. Hij staat niet meer bij de Albert Heijn maar een stukje verderop aan de Nieuwstraat naast de Action. Naast bloemenpracht in de breedste zin van het woord kun je er nu ook weer terecht om een prachtige kerstboom te kopen. Ook heeft eigenaar Bram Kruk weer vele mooie kerststukjes, kransen, kerstgroen, Amaryllisbollen en noem maar op.

Bloemenkraam Lief by Bram staat voor verse bloemen 

Positief is ook dat er meer parkeerplaatsen komen in de directe omgeving: vanaf 6 december is het weer mogelijk te parkeren op de Markt. "Ik wil verder alle klanten bedanken die zijn blijven komen ondanks alle corona- en parkeerproblemen”, verklaart Bram.

"Niet alleen bloemen, maar ook ‘het gezellige praatje’ maken mensen en ook ons blij. Daarnaast kunnen wij garanderen, omdat wij in de buitenlucht staan en anderhalve meter afstand houden, dat wij een coronaveilige omgeving bieden.” 

Gratis thuisbezorgd

De kerstbomen van Lief by Bram zijn direct in Denemarken besteld en worden tot aan de kerst verkocht aan de bloemenkraam. Ook kunnen de klanten elke dag telefonisch de kerstboom bestellen en Bram brengt ze persoonlijk GRATIS bij de mensen thuis. Bram: "Het zijn net als vorig jaar echte Nordmann Bomen van superkwaliteit!”

Wat verder nog opvalt op de Bloemenkraam by Bram is dat er een gigantisch assortiment aan bloemen soorten staan, ook prachtige boeketten in alle soorten, losse bloemen en bosjes waar de klant zelf kan samenstellen. Het is een lust voor het oog en dan de vriendelijkheid erbij maakt het een genot om er elke week je bloemetje te kopen. 

Kortom, Lief by Bram bloemen is het juiste adres voor mensen die in deze bijzondere tijd een bloemetje halen voor zichzelf, eenzamen, zieken of voor mensen die anderszins een bemoediging nodig hebben. Ook in rouwstukken en rouwboeketten is Lief by Bram gespecialiseerd. Bram Kruk en zijn team hebben door 42 jaar bloemenervaring heel snel naam gemaakt in Schagen en dat is te zien aan de vele blije gezichten die net een bloemetje hebben gekocht.


De bloemenkraam is elke vrijdag en zaterdag in Schagen van 7 tot 17 uur open en in december ook de zondag. Vanaf 17 december is de kraam elke dag geopend. Telefonisch kan er ook het hele jaar elke dag bloemen besteld en bezorgd worden: bel direct Lief by Bram via 06-82073440.