Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Boeren en tuinders pakken uit

HOLLANDS KROON - LTO Noord heeft heel tof nieuws, Boeren en Tuinders pakken uit heeft vanaf dit jaar ook een zomereditie. Na de onwijs succesvolle actie tijdens ‘Boeren en tuinders pakken uit met kerst’ wordt dat nu, op toepasselijke kleine en ontspannen wijze - over gedaan in de zomer.

Kom langs en geniet van het platteland

 Tal van ondernemers door heel Nederland heen hebben ideeën verzameld om iédereen in Noord-Holland te laten genieten van het platteland. Denk aan een Bootcamp op de boerderij, workshop ‘zonnebloemen schilderen’ en wandel- en fietstochten. En speciaal nieuws voor Wieringerwerf; Game Day Wieringerwerf wordt toegevoegd aan deze al mooie lijst. Er worden tal van activiteiten samen met GameDay en LTO Noord ontwikkeld die ook opgenomen worden in deze lijst. Kom langs en geniet van het platteland. ‘Boeren en tuinders pakken uit’ is een initiatief van LTO Noord, Boert Bewust, ZLTO en Team Agro NL.

Genieten

"Wij nodigen je graag uit om deze zomer te genieten van het platteland. Dat kan in je eigen omgeving en ook tijdens vakantie in eigen land", zegt LTO Noord-voorzitter Dirk Bruins. "Boeren en tuinders organiseren deze zomer op vele plekken in Nederland activiteiten voor iedereen, van jong tot oud. Met deze activiteiten zoeken boeren en tuinders op een positieve manier de verbinding met de samenleving."

Leuke activiteiten

Boeren en tuinders pakken uit, voor een mooie zomer, voor ons allemaal? Kom langs bij boeren en tuinders en geniet van leuke activiteiten op het platteland. Denk aan een fiets- of wandeltocht, boerenpicknick, een spannend maisdoolhof, een rondleiding door de stal of op het erf, speurtocht of workshop ‘koe schilderen'.

Kijk voor alle activiteiten in de buurt op www.boerenentuinderspakkenuit.nl.