Heb jij deze Foodlab Catering truck al gespot?
Heb jij deze Foodlab Catering truck al gespot? (Foto: aangeleverd)

Foodlab Catering voor al uw feesten en partijen

SCHAGEN - Nu corona minder onder ons leeft kunnen, we weer denken aan mooie dingen. Jubileumfeesten, verjaardagen en bruiloften. Met premium catering van Foodlab Catering maak je alles voor die dag compleet.

Foodlab Catering en Delivery is nieuw in de regio Schagen, maar ondernemer Ivan Louer is al meer dan 20 jaar actief in de horecabranche. Met zijn foodlab team verzorgt Louer premium catering, oftewel, een feest wordt aangekleed van top tot teen. Of het nu gaat om een jubileum, een verjaardagsfeest of een uitgebreide bruiloft met receptie, diner en feest.

Foodlab kun je het beste zien als partner, aan wie je alles toevertrouwd op een dag dat u zelf hele andere dingen aan uw hoofd heeft. "Wij maken graag een passend voorstel om de wensen: van receptie, borrel, lunch tot diner en van een intieme ceremonie tot een grandioos feest te bespreken. Alles is bij ons mogelijk en niets is ons te gek,'' vertelt Louer enthousiast.

Stylingpakketten

Door jarenlange ervaring verzorgt het Foodlab team vele mooie huwelijken, met ieder hun eigen ideeën en wensen. Ook de aankleding en styling van de locatie is het team niet vreemd. "Wij bieden diverse stylingpakketten en partners aan om de aankleding (deels) of volledig uit handen te nemen. Van versiering tot fotograaf en van de ringen tot de bloemen! Kortom van de hoed tot de rand en van bitterbal tot kreeft. Wij maken jullie dag, tot een complete beleving."


Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek, kan een afspraak gemaakt worden via email: info@foodlab.catering of bel naar 0610187043. "Dan gaan wij samen aan de slag voor jullie perfecte trouwdag.” www.foodlab.catering.