Thatthon uit Thailand (Foto: Travel Active)Thatthon uit Thailand
Thatthon uit Thailand (Foto: Travel Active)Thatthon uit Thailand (Foto: Travel Active)

Student Thatthon zoekt gastgezin

SCHAGEN - Eind augustus is het zover! Tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld maken hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Zo ook de Thaise Thatthon. Voor hem is Travel Active op zoek naar een gastgezin in Schagen en omgeving. Wie geeft deze enthousiaste student een warm thuis tot de zomervakantie 2022.

Wie is Thatthon?

De 16-jarige Thatthon uit Thailand is een vrolijke en competitieve jongen, zeker met voetbal. Zijn vrije tijd brengt hij door samen met zijn familie met wie hij gaat hardlopen, reizen of films meekijkt. Tijdens zijn uitwisseling in Nederland wil Thatthon graag fietsen. “Eén van de eerste dingen die ik in Nederland zou willen doen is het ontdekken van mijn nieuwe woonplaats per fiets want ik hou erg van fietsen!” Leer Thatthon beter kennen! Bekijk zijn profiel op de website van Travel Active.

Hoe werkt een uitwisseling?

Gedurende de uitwisseling worden het gastgezin en de student begeleid door één van Local Coordinators. Er worden lokale tripjes georganiseerd door de Local Coordinator en Travel Active organiseert evenementen voor studenten en gastgezinnen (als de situatie rondom Covid-19 dit toelaat). Een buitenlandse student in huis nemen, is op vrijwillige basis. U, als gastgezin, voorziet in kost en inwoning. De overige kosten zijn voor rekening van de student of Travel Active.

Kijk voor meer informatie op de website: www.travelactive.nl/high-school-holland.

Afbeelding
Afbeelding
Buitenlandse uitwisselingsstudenten in Nederland (Foto: Travel Active)Buitenlandse uitwisselingsstudenten in Nederland
Afbeelding