Springploeg Turn Totaal Langedijk op de goede weg voor titelprolongatie.
Springploeg Turn Totaal Langedijk op de goede weg voor titelprolongatie. (Foto: aangeleverd)

TTL Springploeg TTL fit voor finale

LANGEDIJK - Eind oktober was de trampolineselectie van Turn Totaal Langedijk de hoofdact tijdens de pauze van het Langedijker Turn Kampioenschap. Die demo vormde tegelijk een mooie generale repetitie voor hun toen aanstaande eerste officiële toernooi sinds bijna twee jaar.

Springploeg Turn Totaal Langedijk op de goede weg voor titelprolongatie

Dat vond zaterdag 13 november plaats in Almelo waar de meervoudig Nederlands Kampioen moest aantreden voor hun plaatsingswedstrijd. Met de nieuw aangekondigde verscherpte corona-maatregels kon het nog nét met publiek. 

De tribune was dan ook goed gevuld met liefhebbers die de kans om hoog niveau sport te kunnen zien nog even meepakten.

De deelnemers waren Boy Kuiper, Derek de Wit, Dick Bruin, Martijn van Dijk, Mathijs Horio, Thomas Marcus en debutant Tim van Diepen.

Wedstrijdfit

Hun begeleiders Kris Balder en Mathijs Beemsterboer wisten vooraf al zeker dat het team door zou stromen naar de finale, maar toch was deelname van belang om na te gaan of ze wel voldoende wedstrijdfit waren. 

NK-titel

Met stabiele series op hun drie onderdelen bevestigden ze dat zij op de goede weg zijn en een goede kans maken om op 11 december hun NK-titel opnieuw met succes te verdedigen. Kijk voor meer nieuws op www.turntotaallangedijk.nl.