Tom Hoogeboom, de nummer twee van de laatste editie van de Boerenkoolloop in 2019, is dit jaar favoriet voor de eindzege.
Tom Hoogeboom, de nummer twee van de laatste editie van de Boerenkoolloop in 2019, is dit jaar favoriet voor de eindzege. (Foto: AV Nova)

Aanmelding voor Boerenkoolloop Warmenhuizen van start

WARMENHUIZEN  - Atletiekvereniging AV Nova organiseert zondag 7 november een nieuwe editie van de Boerenkoolloop. Dit hardloopevenement wordt in en rond Warmenhuizen georganiseerd. Iedere deelnemer die finisht ontvangt een tas met alle ingrediĆ«nten voor een heerlijke boerenkoolmaaltijd. 

Bereid je goed voor met AV Nova

Als je mee doet aan de Boerenkoolloop kun je kiezen tussen de afstanden vijf of tien kilometer. Loop jij ook mee? Atletiekvereniging Nova uit Warmenhuizen organiseert ter voorbereiding de 'Start to Boerenkoolloop'. Deze variant op 'Start to Run' helpt je om in november goed voorbereid aan de start te staan. 

Beginnende lopers

Deelnemers kunnen voor de Start to Boerenkoolloop kiezen uit twee verschillende opties, afhankelijk van hun ervaring. Ben je een beginnende loper, dan leer je je voorbereiden op het hardlopen van vijf kilometer met de Boerenkoolloop. De training vindt vanaf 1 september tien weken lang plaats op woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur op de accommodatie van av Nova, onder begeleiding van trainer die gewend is met 'starters' te werken 

Gevorderde lopers

Ben je een gevorderde loper, kies dan voor de tweede optie en bereid je voor op de Boerenkoolloop over tien kilometer. Deze training, onder leiding van ervaren coaches, vindt plaats in het Schoorlse bos, start bij de parkeerplaats aan de Molenweg. Vanaf donderdag 2 september tien weken lang van 17.00 tot 18.15 uur. 


Opgeven voor de Boerenkoolloop of de cursussen via avnova.nl of vanaf 1 oktober via www.

inschrijven.nl.