Afbeelding
(Foto: )

Top 2000 Tribute door De Magnussmannen

SCHAGEN - De Magnusmannen zijn terug in Alpha op zaterdag 27 november met een onvervalste Top 2000 Tribute! Na het succesvolle Muziekdiner in samenwerking met Memphis en restaurant Peper&Goud presenteren De Magnusmannen nu een grote band met wederom muzikanten uit Memphis, maar ook Ironic Maiden en zangeres Samantha van Son. Speciale tribute-optredens zijn er deze avond van Tina Turner (Lianne) en Elvis Presley (Kees Klarenbeek).

De live band met de roots in Schagen speelt op deze muziekavond in vier sessies de grootste hits uit de Top 2000. Tina Turner en Elvis Presley maken het gevarieerde muziekfeest compleet en super aantrekkelijk voor iedereen.

Alle muzieksmaken komen voorbij op deze swingende pop-avond met de bekende nummers van o.a.: Pink Floyd, Queen, Beatles, Rolling Stones, Deep Purple, Anouk, Fleetwood Mac, Eagles, AC/DC, U2, Meatloaf, Black Sabath, Prince, Golden Earring, Adele, Guns 'n Roses, CCR, Amy Whitehouse, Status Quo en vele anderen!

Zin in een muziekfeest? De Magnussmannen zijn er klaar voor

Een spetterend hitfestijn met voor elk wat wils in de gezellige popzaal van Alpha in Schagen. Tickets (12 euro) zijn te krijgen bij de afzonderlijke Magnusmannen, via de site www.magnusmannen.nl, bij Piet Pann (Markt Schagen) of op 27 november aan de kassa van Alpha (15 euro).

Weer zin in een muziekfeestje? Dit mag je gewoon niet missen!

Top 2000 Tribute Night in zaal Alpha, Loet 13 Schagen. Zaterdag 27 november 2021. Aanvang 19.00 uur (tot 23.30 uur). Entree: 12 euro.

Afbeelding