Een heerlijke feestdagenpakket van Westfries Kaashuis.
Een heerlijke feestdagenpakket van Westfries Kaashuis. (Foto:aangeleverd )

Heerlijke Kerstpakketten bij Westfries Kaashuis

SCHAGEN - Het Westfries kaashuis is de tot werkelijkheid gekomen droom van eigenaar Nico van der Veen. In de feestelijke decembermaand biedt hij uitkomst voor iedereen die iets wil op het gebied van geschenk- en kerstpakketten.

Wie door de Molenstraat loopt, kan niet om de uitnodigende etalage van het Westfries kaashuis heen. Al vijf jaar ligt daar een breed assortiment van de lekkerste kazen met de fijnste smaken en boerenkaasspecialiteiten verleidelijk en uitdagend te wachten op de vele trouwe klanten.

Voor de feestdagen

Het Westfries Kaashuis heeft zoals ieder jaar een ruime keuze in mooie en smakelijke kerstpakketten. Met een ruime ervaring in het samenstellen van deze prachtige pakketten, speciaal voor de feestdagen, biedt het Westfries Kaashuis een royaal aanbod voor alle klanten. De kerstpakketten kunnen zelf samengesteld en naar eigen smaak besteld worden.

Kazen, noten en wijnen en port

Met bijvoorbeeld heerlijke kazen, verschillende noten en met mooie wijnen of een heerlijke port. Aangevuld met lekkere Tapas of olijven. Er is een ruime keuze. Nico nodigt iedereen uit om, geheel vrijblijvend, langs te komen in de winkel voor persoonlijk advies en informatie over de vele mogelijkheden. Gewoon rondkijken kan ook, er is altijd wel iets naar uw smaak te vinden.

Geen kerstwens te gek!

Met zorg stelt het team een verscheidenheid aan pakketten voor u samen, rekening houdend met ieders budget. Iedere dag staan zij samen klaar voor elke klant. Ze doen er alles aan om aan de wensen van de klanten te voldoen, geen kerstwens is hen te gek! De focus van het Westfries Kaashuis ligt op het aanbod van een complete kerstpakkettenkeus, met optimale ondersteuning.

Advies op maat

Het Westfries Kaashuis kenmerkt zich door kwaliteit en flexibiliteit in maatwerk en levering. Ieder bedrijf en elke klant is anders, daarom geven zij iedereen graag advies op maat.

Bestellen

Tenslotte: vergeet niet uw kerstpakket tijdig te bestellen. Het team zorgt ervoor dat uw bestelling op het juiste tijdsstip en gewenste levertijddatum voor u klaar staat.

Kom vrijblijvend langs bij Het Westfries Kaashuis , Molenstraat 26 in Schagen, bel ons op 06- 54258408 of kijk op www.westfrieskaashuis.nl.

Een heerlijk feestdagenpakket van Westfries Kaashuis.