Samenwerking Het Molenduin, Turn-Over en Schagen Tas'82

SCHAGEN - Turn-Over en Het Molenduin startte al eerder een intensieve samenwerking in de vorm van een sluitende aanpak met als gezamenlijk doel kwetsbare jongeren die kampen met schooluitval te begeleiden naar een veilige terugkeer naar school. Maandag 12 april was hiervan de kick-off op Het Molenduin.

Op maandag, woensdag en vrijdag zullen de deelnemers een programma volgen gericht op sport waarbij Atletiekvereniging Tas’82 de locatie faciliteert. Daar wordt op vrijdag 16 april in aangepaste vorm aandacht aan besteed door middel van een officieel tekenmoment met het bestuur van de Atletiekvereniging. De ondertekening vindt plaats in het clubhuis van Tas’82.

Molenduin

Een school voor doeners! Dat is Het Molenduin. Wij bieden praktijkgericht onderwijs. Onze school is er voor iedere jongere in Noord-Holland die het beste op zijn of haar plek is in het voortgezet praktijkgericht speciaal onderwijs.

Aloysius Stichting

Het Molenduin is onderdeel van de Aloysius Stichting. De Aloysius Stichting biedt speciaal onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs en onderwijs aan leerlingen in justitiële jeugdinrichtingen. Ook hebben we een aantal scholen voor speciaal basisonderwijs voor kinderen met minder ernstige beperkingen, die wel extra zorg en aandacht nodig hebben.