Mies en Linda presenteren vol trots ‘hun club’.
Mies en Linda presenteren vol trots ‘hun club’. (Foto: aangeleverd)

Wironruiters in de schijnwerpers

HIPPOLYTUSHOEF – Dit keer laten de Wironruiters zich zien op het reclamebord in Den Oever van Display Media Hollands Kroon. Je kunt er niet omheen. Met een alleszeggende foto en de tekst 'Stop met dromen, start met rijden’ hoopt de vereniging de aandacht op zich te vestigen. Immers een paar minuten verder langs dezelfde weg is de locatie gevestigd.

Veel bekijks dankzij unieke ligging

Rijvereniging De Wironruiters is normaliter actief in het aanbieden van vele diverse activiteiten op het gebied van paardensport en gebruikt hier actief de social mediakanalen voor om deze kenbaar te maken. Dat eerste zit er momenteel even niet in, maar de vereniging wil zichzelf wel laten zien. Daar is het plaatsen van een advertentie ideaal voor.

Erorm scherm

Vanwege de unieke ligging langs de N99 trekt de advertentie veel bekijks. De foto komt maar liefst 1440 keer per dag langs. Daarbij rijden er per dag ruim 22.000 auto's aan voorbij. Het enorme scherm van ruim drie bij twee meter is goed zichtbaar voor alle voorbijgangers. Dat rijvereniging Wironruiters dit kan doen, is te danken aan een van de vele matches gemaakt tijdens de beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging welke 3 februari werd gehouden.

Deze match is aangeboden door Display Media Hollands Kroon. Een week lang adverteren op ‘de paal', zoals het inmiddels gekscherend genoemd wordt.