Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Open met lockdown

SCHAGEN - Waar Van der Linden Tandtechniek met de eerste lockdown vorig jaar nog wel verplicht de deuren moesten sluiten en alleen nog noodgevallen mochten behandelen. Nu mag de gehele mondzorg sector gelukkig open blijven en kunt u dus met uw kunstgebit gewoon bij Van der Linden Tandtechniek terecht.

Gratis consult

Heeft u problemen met uw prothese zoals zeer tandvlees of een ingevallen mond/gezicht? Vindt u uw kunstgebit niet mooi? Of wilt u informatie over implantaten omdat uw kunstgebit los zit. Neem dan contact met ons op voor een gratis eerste consult. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Wilt u gebruik maken van een gratis consult dan graag een belletje van tevoren voor een afspraak zodat er zo min mogelijk patiënten tegelijk in de praktijk en wachtkamer zijn. Om dezelfde reden wordt er slechts op één behandelkamer behandeld. Uiteraard zijn alle afspraken met inachtneming van alle coronavoorzorgsmaatregelen voor uw en onze veiligheid. Zodat we de zorg aan gebitten kunnen blijven leveren wat we ondanks de coronacrisis zo graag blijven doen.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie of om een afspraak te maken op de website. Het bedrijf is gevestigd aan:


Grotewallerweg 1e Schagen.
vanderlindentandtechniek.nl
Telefoon: 0224 – 59 18 82
info@vanderlindentandtechniek.nl